Hoe werkt het ?

Sleutelbehoud Parkeren
Op de dag van aankomst rijdt u naar de aangegeven locatie, onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen en zullen u inchecken en naar een plek verwijzen om vervolgens uw auto te parkeren.

Bij terugkomst kunt u de auto ophalen op de door u gekozen parkeerplaats. Het uitchecken gaat geheel automatisch nadat u bent uitgereden door middel van kenteken herkenning.

U krijgt na het voltooien van uw reservering een bevestiging op de mail met daarin de instructies

Valet Parkeren
Op de dag van aankomst rijdt u naar de aangegeven locatie, onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen. Uw auto word door ons 360 graden schadedetectie systeem volledig opgenomen en toegevoegd aan uw persoonlijke reservering. U parkeert de auto direct in de bufferzone. Na het uitladen van uw bagage tekent u digitaal voor het overhandigen van de sleutel. Onze medewerkers zullen voor u de auto parkeren.

Bij terugkomst keert u terug naar de locatie waar u de auto heeft afgegeven. Wij houden uw vlucht in de gaten i.v.m. eventuele vertraging en zorgen dat de auto op tijd voor u klaar staat.

U krijgt na het voltooien van uw reservering een bevestiging op de mail met daarin de instructies

Shuttle Parkeren
Op de dag van aankomst rijdt u naar de aangegeven locatie, onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen en zullen u inchecken en naar een plek verwijzen om vervolgens uw auto te parkeren. Er staat een medewerker klaar om u naar de luchthaven te brengen.

Bij terugkomst staat onze medewerker klaar om u met de shuttle terug te brengen naar uw auto. Het uitchecken gaat vervolgens geheel automatisch nadat u bent uitgereden door middel van kenteken herkenning.

U krijgt na het voltooien van uw reservering een bevestiging op de mail met daarin de instructies

Reserveer nu voordelig!
Aankomst- en vertrekdatum
Boek nu
Boek nu
Boek nu

Veelgestelde vragen

Wanneer u kiest voor sleutelbehoud houdt u zelf uw sleutel bij. Bij valet parking vewaren wij voor u de sleutel.

Wanneer u kiest voor sleutelbehoud kunt u 24/7 direct uitrijden. Ons kenteken herkenning systeem opent automatisch voor u de slagboom. Bij valet parking rijden wij de auto voor u voor op het door u gekozen tijdstip. Wij zijn aanwezig v.a. 04:30 tot één uur na de laatste vlucht op Eindhoven Airport.

Uw auto staat veilig geparkeerd op een bewaakt terrein met slagboom. Ook bieden wij de optie om tegen een meerprijs uw auto in een afgesloten overdekte garage te parkeren.

Als u op voorhand reserveert bent u goedkoper uit dan zonder reservering. Wij raden het altijd aan om te reserveren zodat u gegarandeerd bent van een parkeerplaats en u zorgeloos op reis kunt. 

U kunt zowel bij aankomst als van tevoren online betalen

Looproute parkeren van Europarking naar Eindhoven Airport