Hoe werkt het ?

Sleutelbehoud Parkeren
Op de dag van aankomst rijdt u naar de aangegeven locatie, onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen en zullen u inchecken en naar een plek verwijzen om vervolgens uw auto te parkeren.

Bij terugkomst kunt u de auto ophalen op de door u gekozen parkeerplaats. Het uitchecken gaat geheel automatisch nadat u bent uitgereden door middel van kenteken herkenning.

U krijgt na het voltooien van uw reservering een bevestiging op de mail met daarin de instructies

Valet Parkeren
Op de dag van aankomst rijdt u naar de aangegeven locatie, onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen. Uw auto word door ons 360 graden schadedetectie systeem volledig opgenomen en toegevoegd aan uw persoonlijke reservering. U parkeert de auto direct in de bufferzone. Na het uitladen van uw bagage tekent u digitaal voor het overhandigen van de sleutel. Onze medewerkers zullen voor u de auto parkeren.

Bij terugkomst keert u terug naar de locatie waar u de auto heeft afgegeven. Wij houden uw vlucht in de gaten i.v.m. eventuele vertraging en zorgen dat de auto op tijd voor u klaar staat.

U krijgt na het voltooien van uw reservering een bevestiging op de mail met daarin de instructies

Shuttle Parkeren
Op de dag van aankomst rijdt u naar de aangegeven locatie, onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen en zullen u inchecken en naar een plek verwijzen om vervolgens uw auto te parkeren. Er staat een medewerker klaar om u naar de luchthaven te brengen.

Bij terugkomst staat onze medewerker klaar om u met de shuttle terug te brengen naar uw auto. Het uitchecken gaat vervolgens geheel automatisch nadat u bent uitgereden door middel van kenteken herkenning.

U krijgt na het voltooien van uw reservering een bevestiging op de mail met daarin de instructies

Reserveer nu voordelig!
Aankomst- en vertrekdatum

Veelgestelde vragen

Parkeren

Onze parkeerplekken zijn op 2 minuten loopafstand van de terminal.

Wanneer u kiest voor sleutelbehoud kunt u 24/7 direct uitrijden. Ons kenteken herkenning systeem opent automatisch voor u de slagboom. Bij valet parking rijden we de auto voor u voor op het door u gekozen tijdstip. Wij zijn aanwezig vanaf 05:00 tot één uur na de laatste vlucht op Eindhoven Airport.

Wanneer u kiest voor sleutelbehoud houdt u zelf uw sleutel bij. Bij valet parking bewaren wij voor u de sleutel.

Van tevoren reserveren is niet verplicht. Wanneer er plek is kunt u ook zonder reservering uw auto bij ons parkeren. Wij hebben echter een beperkt aantal parkeerplaatsen, het is daarom wel aan te bevelen om van tevoren te reserveren zodat u zeker bent van een parkeerplaats.

Uw auto staat veilig geparkeerd op een bewaakt terrein met slagboom. Ook bieden wij de optie om tegen meerprijs uw auto in een afgesloten overdekte garage te parkeren.

U neemt uw reserveringsvoucher digitaal mee, het printen van de voucher is niet perse nodig.

Betalen

U kunt zowel bij aankomst als van tevoren online betalen.

U kunt bij ons contant of met pin betalen bij aankomst, of wanneer u online reserveert kunt u afrekenen met iDeal of CreditCard.

Verandert er iets in uw plannen of komt u met een andere auto dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of stuur ons een mail met de gewenste wijziging.

●Wij rekenen geen kosten voor het wijzigen van uw reservering.
●U ontvangt ten allen tijden een bevestiging van de aangepast reservering.

Voor €3,25 krijgt u de mogelijkheid om op elk moment (voor aankomst) uw reservering te annuleren.

Overige

Het is mogelijk om uw elektrische auto op te laden. U laadt de auto door gebruik van uw eigen laadpas. Wij rekenen hier geen extra handelingskosten voor.

Wij zijn geopend vanaf 05:00 tot één uur na de laatste vlucht op Eindhoven Airport. Uitrijden is (bij sleutelbehoud) 24/7 mogelijk.

Stuur een mail met uw vraag naar
info@euro-flexoffice.nl