Meer dan 17.000 tevreden klanten in 12 jaar tijd!

PARKEREN OP LOOPAFSTAND VAN DE TERMINAL VAN EINDHOVEN AIRPORT

Looproute parkeren van Europarking naar Eindhoven Airport

Parkeer diensten

Valet Parking

Laat uw auto door ons parkeren bij weinig tijd.
 • Parkeren op 150 meter van de terminal.
 • Wij parkeren uw auto zodat u vlot en ontspannen aan uw reis kunt beginnen.
 • Goedkoper dan sleutelbehoud.
 • Wij zijn altijd aanwezig voor sleuteloverdracht.

vanaf €2,29 / per dag
(Afhankelijk van de periode die u boekt.)

Bereken prijs

Parkeren met sleutelbehoud

Zelfstandig parkeren en uitrijden.
 • Parkeren op 150 meter van de terminal.
 • Sleutelbehoud (sleutel houd u zelf bij)
 • 24/7 zelfstandig uitrijden middels geautomatiseerde slagboom met kentekenherkenning.

 

vanaf €3,75 / per dag
(Afhankelijk van de periode die u boekt.)

Bereken prijs

Parkeergarage (binnen)

Wij parkeren uw auto in een bewaakte overdekte garage.

 • Parkeren in een overdekte en bewaakte garage.
 • Wij parkeren uw auto zodat u vlot en ontspannen aan uw reis kunt beginnen.
 • Wij zijn altijd aanwezig voor sleuteloverdracht.

 

vanaf €7,50 / per dag
(Afhankelijk van de periode die u boekt.)

Bereken prijs

Extra diensten

Boek nu
Boek nu
Boek nu

Veelgestelde vragen

 

Reserveren

 

Van tevoren reserveren is niet verplicht. Wanneer er plek is kunt u ook zonder reservering uw auto bij ons parkeren. Wij hebben echter een beperkt aantal parkeerplaatsen, het is daarom wel aan te bevelen om van tevoren te reserveren zodat u zeker bent van een parkeerplaats.

Het is mogelijk om voor meerdere auto’s tegelijk te reserveren. Bel ons en wij zullen de reservering voor u aanmaken en de bevestigingsmails versturen. Wilt u liever online reserveren vul dan in Extra Auto: “kenteken van de extra auto” bij de opmerkingen onderaan het reserveringsveld. 

Als u nog niet over uw vluchtinformatie beschikt kunt u alsnog een reservering plaatsen. Wij zullen later contact met u opnemen over de verwachtte aankomst/vertrek tijd en passen dit aan in het systeem.

Het maximaal aantal te reserveren dagen via de website is 30 dagen, mocht u voor een langere periode gebruik willen maken van onze diensten. Neem dan telefonisch contact op of mail ons op info@euro-flexoffice.nl

In uw reserveringsbevestiging heeft u de mogelijkheid om uw reservering te wijzigen d.m.v. de blauwe knop, Als u er niet uitkomt dan kunt u ons ook telefonisch bereiken om uw wijziging door te geven.

 ●Wij rekenen geen extra kosten voor het wijzigen van uw reservering.
 ●U ontvangt ten allen tijden een bevestiging van de aangepaste reservering.

Bij het boeken krijgt u de optie om een annuleringsdekking af te sluiten voor €4,25, u kunt dan tot een uur voor aankomst annuleren.

Parkeren

 

Onze parkeerplekken zijn op 2 minuten loopafstand van de terminal.

Wanneer u kiest voor Sleutelbehoud kunt u op aangegeven data uitrijden, met een speling van 2 uur. Ons kenteken herkenning systeem opent automatisch voor u de slagboom. Bij Valet parking rijden we de auto voor u voor op het door u gekozen tijdstip. Wij zijn aanwezig vanaf 04:30 tot één uur na de laatste vlucht op Eindhoven Airport.

Wanneer u kiest voor sleutelbehoud houdt u zelf uw sleutel bij. Bij valet parking bewaren wij voor u de sleutel.

Uw auto staat veilig geparkeerd op een bewaakt terrein met slagboom. Ook bieden wij de optie om tegen meerprijs uw auto in een afgesloten overdekte garage te parkeren.

U neemt uw reserveringsvoucher digitaal mee, het printen van de voucher is niet perse nodig.

Betalen

U kunt zowel bij aankomst als van tevoren online betalen.

U kunt bij ons contant of met pin betalen bij aankomst. Als u online reserveert kunt u afrekenen via:

 • iDeal
 • Creditcard
 • Bankcontact
 • Belfius
 • Klarna

Overige

 

Het is mogelijk om uw elektrische auto op te laden. U laadt de auto door gebruik van uw eigen laadpas. Wij rekenen hier geen extra handelingskosten voor.

Wij zijn geopend vanaf 04:30 tot één uur na de laatste vlucht op Eindhoven Airport. Uitrijden is (bij Sleutelbehoud) 24/7 mogelijk.

Het kan gebeuren dat er iets verandert in uw plannen en u eerder of later terug komt. U kunt uw verblijf verlengen/verkorten door contact met ons op te nemen, telefonisch of via info@euro-flexoffice.nl.Wij zullen uw wijzigingen kosteloos aanpassen in ons systeem.

Stuur een mail met uw vraag naar
info@euro-flexoffice.nl

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,2 GEMIDDELD!

“Positieve ervaring. Had op een andere site een lagere prijs gezien en via whatsapp enkele vragen gesteld. Onmiddellijk antwoord gekregen en een prijsmatch. Zeer vriendelijk en duidelijke info.

Parkeren ging heel vlot in het midden van de nacht. Hebben geen gebruik gemaakt van de valet service maar zelf onze auto geparkeerd. Veel goedkoper dan de parkings van de luchthaven en slechts op enkele minuten van de terminal.”

Els Leysen
09-11-2022

“Uitstekende service van de vriendelijke jongens bij de parking. Ik had tevens het meest uitgebreide pakket (Pro-pakket ter waarde van € 99,00 euro) om de auto te laten wassen & poetsen vooraf gereserveerd en dit was werkelijk waar perfect uitgevoerd.

De auto was super nauwkeurig en gedetailleerd schoongemaakt, je kon echt zien dat de persoon die dat heeft gedaan passie heeft voor het cleanen van auto’s. Mijn complimenten daarvoor!”

Wij hebben onze auto bij Euro Parking achtergelaten. Reserveren ging erg simpel. Vriendelijke medewerkers. Je kan kiezen uit betalingsmogelijkheden. E.E.A. wordt netjes per mail bevestigd. Inmiddels is Euro Parking voor ons een vertrouwd adres, op loopafstand van de afhaalbalie.

H.Eekels
15-11-2022

“Website is heel duidelijk en gebruiksvriendelijke. Onthaal bij toekomen vriendelijk en duidelijk. Parkeren en vertrekken, toekomen en weer vertrekken :-). Al meerdere malen gebruik van gemaakt. Prijs in orde.”

Contact support

EURO PARKING BV

KvK: 52435237 // BTW: NL850443556B01