Euro Parking

9,3 uit 1.358 beoordelingen

Zeer nette ontvangst en afhandeling. Wij hebben een elektrische auto en deze wordt iedere keer keurig opgeladen. Bij het opladen van de wagen krijg je nog een flesje water mee voor onderweg en staat je auto weer keurig klaar. Ik kan ze echt aan iedereen adviseren, zeer professioneel voor een heel scherpe prijs. Volgende keer zeker weer!

Mona Fonti / 2020-2-25

Uitstekende communicatie. Goed gelegen bij het vliegveld. Behulpzaam personeel. Geen enkel punt dat de terugvlucht vertraagd was. Bijzonder atent om een flesje water aan te bieden bij het ophalen van de auto. Dat werd zeer gewaardeerd na de vertraagde vlucht!

Paul van Panhuys / 2019-12-6

Gemakkelijk te vinden. Attent en aardig personeel. Geeft direct vertrouwen. Auto stond bij terugkeer keurig klaar voor een snelle thuisreis.

G. Tromp / 2020-02-20

Lekker dichtbij de luchthaven geparkeerd. Ze houden rekening met je terugvlucht . Houden ook bij sterk vertraagde vluchten actief contact met je. Zodat je ook nog midden in de nacht de auto kunt ophalen.

Jack Bongers / 2020-1-25

All was ok and easy, friendly staff, except the address was a bit tricky to reach due to road construction.

Fadi Fassem / 2019-10-15

Het is al het tweede keer dat ik bij Euro-parking parkeer dit jaar en ben helemaal tevreden. Na het aangeven bij inchecken, vond ik mijn auto volledige opgeladen bij het uitchecken. Goede service en snel handelingen.

Diego Bucciero / 2020-9-22

Alles prima verlopen. Ik heb me gebaseerd op de reviews en dat was een goed idee. Mijn ervaring was eveneens héél positief.

Liefke Roels / 2020-7-28

Good parking with enough spaces. Easy access and with walking direction to the airport. There is a security I think 24/7.

Kathy / 2020-10-06

Prima en makkelijk geregeld. Je wordt keurig en vriendelijk behandeld. Fijn dat men rekening houdt met eventuele vertragingen in de vlucht.

Anoniem / 2020-01-06

Correcte en vriendelijke ontvangst. Spontane medewerker. Snelle afhandeling. Binnen 5 minuten weg en 3 minuten later op vliegveld. Ook ophalwn binnen 5 minuten afgehandeld. Ik nen erg tevreden voor 1e ervaring.

R.V.B. / 2019-12-13

Alles verliep naar wens, doordat we wat verlaat waren konden we snel door naar het vliegveld. Medewerkers hielpen vlot mee. Ook stond de auto weer klaar bij terugkomst. Ideaal dat het zo dichtbij het vliegveld is.

Marieke Roozendaal / 2019-11-18

Onze reis ging door het Corona virus op het laatste moment niet door. Fijn te merken dat Euro parking zo flexibel was en de reservering kosteloos annuleerde!

Freek van Dijk / 2020-03-26